Termeni și Condiții

Sectiunea 1 – Prezentare Generala

Acest site web este operat de OferteDeSezon.ro . Magazinul nostru este o platformă de comerț electronic online, care ne permite să vindem produsele şi serviciile noastre clientului. OferteDeSezon.ro oferă acest site, inclusiv toate informaţiile, instrumentele şi serviciile disponibile din acest site pentru utilizator, condiţionată de acceptarea tuturor termenilor, condițiilor, politicilor şi avizelor declarate aici. Administratorul site-ului OferteDeSezon.ro isi rezervă dreptul de a modifica in orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care il utilizează, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.  Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si condițiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta. OferteDeSezon.ro poate publica pe web-site informații despre orice produs, serviciu si promoție practicată de catre acesta.  Produsele si serviciile achiziționate sunt destinate in exclusivitate uzului personal al clientului. Toate tarifele aferente serviciilor sau produselor prezente pe site sunt exprimate in Lei (RON) si includ TVA. Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat in cele permise legal. Extragerea oricăror informații urmate de orice utilizare in scop comercial care depășeste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licențiere si fără a avea in prealabil un consimțămant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si condițiilor. Sunțeti de asemenea de acord sa nu afectați sau să interferați in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care intăresc limitele de utilizare a siteului sau a conținutului acestuia. In scopul accesării și utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesară crearea unui cont personal. Prin prezenta declarați că vă asumați integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitățile realizate prin intermediul contului pe care il deschideți pe website și, in consecință, vă sfătuim să asigurați securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il dețineti este compromisa, trebuie sa anunțați imediat administratorul site-ului. OferteDeSezon.ro nu este responsabil pentru daunele care vă sunt cauzate sau care sunt cauzate terților de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

Dreptul consumatorilor de denunțare unilaterala a contractului – Vă rugăm să vă asigurați ca a-ți verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producătorului inainte de a-l cumpăra. Raporturile comerciale dintre cumpărător și
OferteDeSezon.ro sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protecția consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanță. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. .Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. Prin folosirea site-ului OferteDeSezon.ro , utilizatorul se declara de acord cu faptul ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii
OferteDeSezon.ro sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Prin vizitarea site-ului nostru şi / sau achiziţionarea produselor de la noi, clientul se angajeaza sa respecte “ serviciul nostru” şi este de acord să fie obligati prin următorii termeni şi condiţii inclusiv cei suplimentari termenii şi condiţiile şi politicile de referinta în acest document şi/sau disponibile prin hyperlink-ul. Aceste conditii de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului, incluzând fără limitare utilizatorii care sunt browsere, furnizori, clienţii, comercianti si / sau contribuitori de conţinut.

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii înainte de utilizarea site-ul nostru. Prin accesarea sau folosind orice parte a site-ului, sunteţi de acord să respectaţi aceşti termeni. Dacă nu sunteţi de acord cu termenii şi condiţiile prezentului acord, atunci nu accesati site-ul sau nu utilizati serviciie. În cazul în care termenii sunt considerati o oferta, acceptarea este în mod expres limitata la acesti termeni de serviciu.

Orice caracteristici noi sau instrumente care sunt adăugate la magazinul curent sunt supuse, de asemenea, termenilor si conditiilor. Puteţi revedea cea mai recentă versiune de termenii si conditii în orice moment pe această pagină. Ne rezervam dreptul de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din aceşti termeni de serviciu de posta actualizări şi/sau modificări la site-ul nostru. Este responsabilitatea clientului de a verifica aceasta pagina periodic pentru modificări. Utilizarea în continuare a dumneavoastră sau accesul la site-ul nostrum după postarea modificărilor constituie acceptarea modificărilor.

Prin accesarea si utilizarea siteului nostru dumneavoastra acceptati “Termenii si Conditiile” siteului nostru si nu puteţi utiliza produsele noastre pentru orice scop ilegal sau neautorizat şi nici nu puteti prin utilizarea serviciului, incalca nici o lege în jurisdicţia dumneavoastră (inclusiv dar nu limitat la drepturile de autor).

Dumneavoastra nu trebuie să transmiteti virusi sau orice alt cod de natură distructivă.
Încălcarea sau violarea “Termenilor si Conditiilor” va duce la o reziliere imediată a serviciilor dvs.

Sectiunea 2 – Conditii generale

Ne rezervăm dreptul de a refuza serviciul pentru oricine pentru orice motiv, în orice moment.

Termeni : conţinutul ( excluzand informaţiile de card de credit), pot fi transmise necriptat şi implica transmisii (a) peste diferite reţele; şi (b) modificările să se conformeze şi să se adapteze la cerințele tehnice de conectare reţele sau dispozitive. Datele cardului de credit sunt întotdeauna criptate în transferul peste reţelele.

Sunteţi de acord să nu reproduceţi, duplicati, copiati, vindeti, revindeti sau exploatati orice parte a serviciului, folosirea serviciului sau accesul la serviciu sau orice contact de pe site-ul prin care este furnizat serviciul, fără permisiunea speciala, scrisă de noi

Pozițiile folosite în acest acord sunt incluse doar pentru comoditate şi nu va limiteaza sau afecteaza în alt mod aceşti termeni.

Sectiunea 3 – Informatii

Acurateţea, completitudinea şi actualitatea de informaţii nu tin de responsabilitatea noastra. Dacă informaţiile puse la dispoziţie pe acest site nu este corecte, complete sau actuale. Material de pe acest site este prevăzut numai cu  informaţii generale şi ar trebui să nu fie invocate sau folosite ca unicul motiv pentru a face decizii fără consultarea primara, mai precise, mai completă a altor surse de informaţii.

Ne rezervam dreptul de a modifica continutul acestui site în orice moment, dar nu ne-am asumat nici o obligaţie de a actualiza orice informaţii pe site-ul nostru. Sunteţi de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizaţi modificările aduse site-ul nostru.

Sectiunea 4 – Modificarea serviciilor si preturilor

Preţurile pentru produsele noastre se pot modifica fără preaviz.

Ne rezervăm dreptul, în orice moment de a modifica sau intrerupe Serviciul (sau orice parte sau conţinutul acestora) fără o notificare în preaviz.

Noi nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta-parte pentru orice modificare, schimbările de preţ, suspendare sau întrerupere a serviciului.

Sectiunea 5 – Produse si servicii

Anumite produse sau servicii pot fi disponibile exclusiv online prin intermediul site-ului. Aceste produse sau servicii poate au cantităţi limitate şi sunt supuse retur sau schimb numai în conformitate cu politica noastră de retur.

Am făcut toate eforturile pentru a afişa cat mai precis posibil culorile şi imaginile produselor noastre, care apar in shop. Nu putem garanta că monitorul va reda exact culorile.

Ne rezervăm dreptul, dar nu suntem obligati, să  limităm vânzările de produse/servicii la orice persoană, regiune geografică sau jurisdicţie. Ne rezervăm dreptul de a limita cantităţile de orice produse sau servicii pe care le oferim. Toate descrierile produselor sau preturile se pot schimba la orice moment, fără notificare. Ne rezervam dreptul de a întrerupe orice produs în orice moment. Orice oferta pentru orice produs sau serviciu de pe acest site este oprita acolo unde este interzis.

Sectiunea 6 – Facturarea

Ne rezervăm dreptul de a refuza orice comanda plasaţi. Putem la discreţia noastră, limita sau anula cantităţile cumpărate pe persoană, pe gospodărie sau pe comanda. Aceste restricţii pot include comenzi plasate de către sau sub acelaşi cont client, acelaşi card de credit sau comenzi care utilizează aceleaşi date de facturare şi/sau adresa de expediere. În cazul în care vom face o schimbare sau anula o comandă, vom încerca să vă anunţăm pe e-mail sau numărul de telefon/adresa de facturare prevăzute la momentul a fost făcută comanda. Ne rezervam dreptul de a limita sau interzice comenzi care, după judecata noastră, par a fi plasate de dealeri, distribuitori sau redistribuitori.

Sunteţi de acord sa ne oferiti date de client curente, complete şi exacte şi informaţii de cont pentru toate achiziţiile efectuate in magazinul nostru. Sunteţi de acord să actualizati cu promptitudine contul şi alte informaţii, inclusiv adresa de email şi numere de card de credit şi datele de expirare, astfel încât să putem finaliza tranzacţiile dumneavoastră şi sa vă putem contacta, după cum este necesar.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultaţi politica de returnare.

Sectiunea 7 – Instrumente optionale

Vă oferim acces la instrumente terţe pe care nu le monitorizam, nici nu detinem controlul de accesare. Confirmaţi şi acceptaţi faptul că oferim acces la astfel de instrumente „ca atare” şi „cum sunt disponibile” fara garantii, reprezentări sau condiţii de orice fel şi fără nici o menţiune. Nu vom avea nici o răspundere in legatura cu inconveniente de vreun fel care decurg din /sau legate de utilizarea opţionala a unei terţe părţi.Orice utilizare de către dumneavoastră a instrumentelor opţionale oferite prin intermediul site-ul  OferteDeSezon.ro este în întregime pe propriul risc  şi clientul trebuie să se asigure e este familiarizat cu şi de acord cu termenii pe care instrumentele care sunt furnizate de terţe parti prestatorului (prestatorilor).Poate, de asemenea, în viitor, oferim servicii noi şi/sau caracteristici site-ul (inclusiv, eliberarea de noi instrumente şi resurse). Aceste noi caracteristici şi/sau servicii, de asemenea, se supun acestor termeni de serviciu.

Sectiunea 8 – Linkurile tertelor parti

Anumit conţinut, produse si servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale provenite de la terţe părţi link-urile de pe acest site pot directiona catre site-uri terţe părţi care nu sunt afiliate cu noi. Noi nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conţinutul sau acurateţea lor  şi noi nu garantam şi nu vom avea orice răspundere sau responsabilitate pentru orice terţ material sau site-uri web, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii de terţe părţi.Noi nu suntem răspunzătorori pentru orice prejudicii sau daune legate de achiziţionarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conţinut sau orice alte operatiuni legate de orice site-uri ale unor terţe părţi. Vă rugăm să revizuiti cu atenţie politicile şi practicile terţelor părţi şi asiguraţi-vă că le-aţi înţeles înainte de a vă angaja în orice tranzacţie. Plângerile, creanţele, preocupările sau întrebările referitoare la produse ar trebui adresate terţelor parti.

Sectiunea 9 – Comentarii si feedback

Comentariile, feedback-ul şi alte depuneri în cazul în care, la cererea noastră, vă trimitem anumite observaţii specifice (de exemplu, intrările de concurs) sau fără o solicitare de la noi trimite idei creative, sugestii, propuneri, planuri sau alte materiale, fie online, prin e-mail, prin poştă, sau altfel (colectiv, „Comentarii”), sunteţi de acord că noi putem în orice moment, fără restricţii,sa editam, copiem, publicam , distribuim, traducem şi  folosi orice mediu orice comentarii pe care le ni le transmiteti. Noi nu suntem şi nu vom fi sub nici o form obligaţi sa (1) menţinem orice comentarii secrete; (2) să plătim despăgubiri pentru orice Comentarii; sau (3) sa răspundem la orice comentariu.Putem dar nu avem obligatia sa, monitorizam, editam sau sa eliminam conţinut care il consideram a fi ilegal, ofensator, amenintator, calomniator, defăimător, pornografic, obscen sau altfel inacceptabil sau încalcă orice parte de proprietate intelectuală sau aceşti termeni de serviciu.Sunteţi de acord cu faptul ca : (1) comentariile dumneavoastră nu vor încălca orice drept al oricarui terţ, inclusiv drepturile de autor, marca, confidenţialitate, personalitate sau alte drepturi personale sau de proprietate. Dumneavoastra nu puteti folosi date si informatii false pentru a contacta sau cere servicii de la
OferteDeSezon.ro sau de la orice alta terta parte.

Sectiunea 10 – Informatii cu caracter personal

Destainuirea de informatii cu caracter personal in cadrul magazinului nostru se incadreaza in sectiunea de Politici de Confidentialitate care poate fi accesata prin linkul din subsolul paginii.

Sectiunea 11 – Erori, inacuratete si omisiuni

Ocazional pot exista informatii pe site sau in cadrul serviciilor oferite care contin erori de tipografie, inacuratete si omisiuni legate de descrierea produselor, preturi, promotii, oferte, taxe de livrare, timpul de livrare sau alte informatii. Ne rezervam dreptul de a schimba, corecta si clarifica informatiile fara a anunta in mod special clientii. Acestia avand datoria de a verifica mereu Termenii si Conditiile aici.

Sectiunea 12 – Dreptul de folosinta

Pe lângă celelalte interdicţii prezentate în termenii de utilizare, este interzisă utilizarea site-ului sau a conţinutului său: (a) pentru orice scop ilegal; (b) să solicite altor persoane sa efectua sau sa participa în orice acte ilegale; (c) să încalce orice legi internaţionale, federale, provinciale sau reglementările de stat, reguli, legi sau ordonanţe locale; (d) să încalce sau încalcă drepturile noastre de proprietate intelectuală sau drepturile de proprietate intelectuală ale altora; (e) sa hartuiasca, abuzeze, insulte, defaimeze, calomnieze, discrediteze, intimideze sau discrimineze bazat pe sex, orientare sexuală, religie, etnie, rasă, vârstă, origine naţională sau invaliditate; (f) să prezinte informaţii false sau înşelătoare; (g) să încarce sau transmita virusi sau orice alt tip de cod rău intenționat care vor fi sau pot fi utilizate în orice mod care vor afecta funcţionalitatea sau funcţionarea serviciului sau orice servicii legate de site-ul nostru, alte site-uri sau Internet; (h) să colecteze sau să urmăreasca informaţiile personale ale altora; (i) sa utilizeze spam-ul, phish, pharm, (j) pentru orice scop obscene sau imorale; sau (k) pentru a interfera cu sau eluda caracteristicile de securitate ale serviciului, sau orice date legate de site-ul nostrum , alte site-uri sau Internet. Ne rezervam dreptul de a rezilia utilizarea serviciului, sau orice legatura cu site-ul nostru pentru violarea oricarei dintre utilizările interzise.

Sectiunea 13 – Exonerarea de raspundere: Limitarea raspunderii

Nu garantăm, că utilizarea serviciului nostru va fi neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori.Nu garantăm că rezultatele care pot fi obţinute din utilizarea a serviciului vor fi exacte sau de încredere. Sunteţi de acord că din cand in cand vom putea elimina serviciul pentru perioadă nedeterminată de timp sau anula serviciul în orice moment, fără notificare catre client.Sunteţi de acord în mod expres că, utilizarea sau incapacitatea de a utiliza, serviciul este riscul dumneavoastra. Imaginile şi toate produsele şi serviciile livrate clientului prin intermediul serviciului sunt (cu excepţia cazului în mod expres este specificat de noi) furnizate „ca atare” şi „ca disponibil” pentru uz, fără reprezentare, garanţii sau condiţii de orice fel, fie explicite sau implicite, inclusiv toate garantiile implicite sau condiţiile de calitate comercială, adecvate pentru un anumit scop.În nici un caz OferteDeSezon.ro si nici directorii, ofiţerii, angajaţii, filialele, agenţi, contractori, stagiari, furnizori, furnizorii de servicii sau licenţiatorii nu vor fi raspunzatori pentru orice prejudiciu, pierdere, directa sau indirecta, accidentale, punitive, speciale, sau daună de orice fel, inclusiv, fără limitare pierderea de profituri, de venituri, economii pierdute, pierderea datelor, costurile de înlocuire, sau pagube similare, fie pe bază de contract , prejudiciu (inclusiv neglijenţă), responsabilitate strictă sau altfel, care decurg din utilizarea oricăror servicii sau produse de orice utilizarea a serviciului, sau pentru orice altă revendicare legata in orice fel la utilizarea serviciului sau orice produs, inclusiv, dar nu limitat la, orice erori sau omisiuni in orice continut, sau orice pierdere sau daună de orice fel, ocazionala de utilizarea serviciului sau orice conţinut (sau produs) postat , transmite, sau altfel făcute disponibile prin intermediul serviciului, chiar dacă este avertizat de posibilitatea lor. Deoarece unele state sau jurisdicţii nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, în aceste state sau jurisdictii, răspunderea noastră se limitează în măsura maximă permisă de lege.

Sectiunea 14 – Acordarea de despagubiri

Sunteţi de acord să sustineti OferteDeSezon.ro şi filialele, parteneri, ofiţeri, directori, agenţi, Contractori, licenţiatorii, furnizorii de servicii, subcontractori, furnizori, stagiari şi angajaţi, de la orice pretentie sau cerere, inclusiv onorarii, făcute de către orice terţă parte din cauza sau care decurg de la dumneavoastră ca o incalrcare a acestor termeni de serviciu sau documentele incluse de referinţă , sau încălcarea dumneavoastră de orice lege sau drepturile de terţe părţi.

Sectiunea 15 – Separabilitatea

In cazul în care orice prevedere a acestor termeni de utilizare se dovedeste a fi ilegale, nule sau inaplicabilă, astfel de dispoziții, totuşi, trebuie să fie executorii în măsura permisă de legea aplicabilă, şi porţiunea inaplicabilă se consideră a fi retezata de la aceste conditii de utilizare, o asemenea decizie nu afectează valabilitatea si aplicabilitatea orice alte dispoziţii rămase.

Sectiunea 16 – Suspendarea serviciilor

Aceste conditii de utilizare sunt eficiente cu excepţia cazului şi până când reziliat de către dumneavoastră sau de noi. Puteţi rezilia aceşti termeni de serviciu în orice moment prin notificarea că nu mai doriţi să utilizaţi serviciile noastre, sau când încetaţi utilizarea site-ul nostru.

Sectiunea 17 – Acordul

Eşecul de a exercita sau pune in aplicare orice drept sau prevedere a acestor termeni de utilizare nu constituie o renuntare la astfel de drepturi sau prevedere.Aceste conditii de utilizare şi orice politici sau regulile de operare postate de noi pe acest site sau în ceea ce priveşte serviciul constituie întregul acord şi înţelegere între OferteDeSezon.ro şi client şi reglementează utilizarea serviciilor, înlăturând orice acorduri anterioare sau contemporane, de comunicaţii şi propuneri, indiferent dacă orale sau scrise, între dumneavoastră şi noi (inclusiv, dar nu se limitează la orice versiuni anterioare de termenii de serviciu).Orice ambiguităţi în interpretarea acestor termeni de serviciu nu va fi interpretata împotriva părții de redactare.

Sectiunea 18 – Legea

Aceste conditii de utilizare şi orice acorduri separate prin care va oferim servicii sunt guvernate de și interpretate în conformitate cu legile statului Roman.

Sectiunea 19 – Modificari

Modificările acestor termenii si conditii pot fi recitite in cea mai recentă versiune de termenii de serviciu în orice moment pe această pagină.Ne rezervăm dreptul, la discreţia noastră, de a actualiza, modifica sau înlocui orice parte din aceşti termeni de serviciu ,de posta actualizări şi modificări la site-ul nostru. Este responsabilitatea ta de a verifica site-ul nostru periodic pentru modificări. Utilizarea în continuare a dumneavoastră sau accesul la site-ul nostru sau serviciu după postarea de orice modificări la aceste conditii de utilizare constituie acceptarea modificărilor.

Sectiunea 20 – Contact

Pentru orice informatie suplimentara sau intrebare legata de termenii si conditiile OferteDeSezon.ro ne puteti contacta pe adresa de email : [email protected] sau la nr. de telefon : 0722 454 147 .